top of page

20 Anys  1998 - 2018

Moments únics

03

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Hola família! En vint anys de càmping hem viscuts plegats moments únics que tots guardem a la memòria. Ens encantaria poder fer-ne un recull aquí. 

Perquè no ens expliques la teva experiència al càmping, des d'aquella fantàstica excursió amb els amics fins aquella terrible turmenta que et va fer patir?

Agraïm la col·laboració del nostre amic Gabriel Ruiz que ens va guiar i aconsellar en aquest projecte dels 20 Anys.  

 

Anima't, col·labora i comparteix amb la família del càmping tots aquests records!

Envia'ns fotos i text a info@cadivacances.com     Gràcies :-)

Vàrem arribar l’Abril de 2009 al càmping Cadí Vacances. Feia just un any que havíem estrenat la caravana i teníem la intenció de canviar de càmping cada any. El primer any el vam passar a Camprodon, el segon a Gósol, el tercer a Gósol, el quart a Gósol… encara hi som…

La parcel.la 25 ens va semblar que tot i no tenir un espai exterior massa gran estava molt ben situada dins el càmping, encara hi som també… no ens n’hem mogut mai…

Durant el primer any vàrem fer moooltes excursions, jo diria que totes! No passàvem gaire estona al càmping perquè ens passàvem els matins i mitja tarda a les muntanyes. Marxàvem d’hora i arribàvem després de dinar. Ens encantava caminar per aquelles muntanyes desconegudes que poc a poc vàrem anar fent-les nostres.

Del càmping de fa nou anys en recordem els partits del Barça gloriós al Bar, la primera festa Major quan ens demanàven per les “Karpes Gósol”,  la Laura que en pau descansi, el cap d’any que ens fa fer il.lusió passar-lo al càmping però que segurament que estàvem sols perquè no vàrem veure ningú!

El 2011 va néixer la nostra filla, la Martina i amb un mes i mig de vida ja era al càmping. Ella hi ha crescut! Tenim la sort que a l’estiu hi pugem unes quantes setmanes i ens encanta… des que tenia dos anys que passem algunes setmanes soles ( sense el Francesc) al càmping, i disfrutem moltíssim dels vespres fresquets i de la poca gent a la piscina al Juliol entre setmana. Per ella és com la seva segona casa, mai posa mala cara quan sap que pujarem al camping. “Perfecte” diu ella. Hi ha distracció tant a l’hivern amb la neu com a l’estiu per la bona temperatura.

Pel nostre carrer en nou anys hem viscut molt moviment de veïns.  Dels inicis que ja hi éren quan vam arribar en queden l’Emilio i la Nuri, el Xavi i l’Ester i la Mariló…Sempre, sempre ens ha sabut greu quan hem sabut que algun veí en marxava… encara que fós per anar uns carrers més enllà del camping…

Però així és la vida en un càmping, uns vénen, altres marxen. Els que arriben ho fan amb ganes i il.lusió de conéixer la zona, fan preguntes, els preocupa el temps a l’hivern o com trobar una Farmàcia o un metge d’urgències. Nosaltres els responem com si fóssim del poble…ens prenem aquest petit luxe. Els que marxen ho fan amb un somriure per tot allò que hem viscut junts. Del nostre carrer recordem a la Gemma i al Jordi, al Leo i la Vane, al Terri i la Cipri, al Jordi i la Txell… i segur que uns quants més.

Al càmping hi trobem tranquil.litat, apropament a la natura, estones compartides amb amics com l’Albert i l’Olga , xerrades d’estiu amb els veïns, caps de setmana d’aquells de carregar piles, nevades fortes, ventades fortes, vacances, descans i un entorn immillorable…

Quan la gent sap que fa 9 anys que som aquí i ens demana… canviaríeu de càmping? …No ho sabem, el que sabem és que allà on anemens hem de trobar com a casa igual que aquí… i de moment això no ho hem trobat enlloc. Ens serà difícil marxar d’ aquesta terra, per tot el que hi hem viscut i per l’estima que li tenim.

 

Francesc Ramírez, Sara Oliveras i Martina Ramírez , parcel.la 25

Cadí Vacances 2018

Hola, Camping Gósol

Perdón, no hablo catalán.

He estado en vuestro camping en dos ocasiones, en 2009 y el pasado año 2016. Nuestra estancia allí fue muy grata en ambas ocasiones. Recuerdo especialmente la primera vez porque fue allí, en Cadí Vacances, donde mi hija Dalmira Agudo, con apenas un año y medio de vida, pronunció su primera palabra. La palabra fue "VICTOR", el nombre de su hermano.

Ricardo Agudo López

Buen verano desde Madrid

Bon Dia!!      Em sembla una idea collonuda, jo vaig venir al principi i durant uns dos anys vaig tenir la caravana i pujàvem regularment , despres amb el temps he vingut algun cop amb la meva parella actual ( els nens son mes grans...) Tinc algunes fotografies de llavors, tambe fare algun escrit i si voleu, ja q soc dibuixant , m'agradaria fer alguna il.lustració simpàtica si us sembla b.  Tenim gaire temps?                 Salutacions,  Josep M. Lujan i familia

bottom of page